23 september Ondertekening manifest Iedereen doet mee!

Ondertekening Manifest Iedereen doet mee 1
Ondertekening Manifest Iedereen doet mee 2

Foto's Heijblom Fotografie

Burgemeester Bram van Hemmen, wethouders Joanne Blaak-van de Lagemaat en Huibert Steen van gemeente Hoeksche Waard en Dick Gaasbeek, vice-voorzitter Adviesraad Sociaal Domein ondertekenden woensdag 23 september in buurhuis me Mekaer in Strijen het Manifest Iedereen doet mee! 
Daarmee onderschrijft de gemeente de ambitie een inclusieve gemeente te willen zijn. 
 "Stap voor stap werken we toe naar een Hoeksche Waard, waarin iedereen erbij hoort, iedereen zich veilig voelt en iedereen meedoet. Ongeacht leeftijd, culturele achtergrond, inkomen, talenten, beperkingen of gender. We zijn dan ook bijzonder trots dat we de 49ste gemeente zijn die deelneemt aan dit landelijke VNG-initiatief 'Iedereen doet mee!' en daarmee actief het VN-verdrag Handicap ondersteunt", aldus wethouder Blaak.