start hulpdienst

Zorgcoöperatie de Striensche start hulpdienst Strijen ivm corona

Afgelopen vrijdag hebben wij moeten besluiten om ons buurthuis me Mekaer te sluiten en sindsdien staat ook de Wielewaal in de garage. Omdat vele ouderen en kwetsbare mensen in de problemen kunnen komen door de vele maatregelen n.a.v. het corona virus willen wij Strijenaren, die hierdoor in de problemen komen hulp aanbieden, bv met boodschappen doen of inspringen bij andere nijpende situaties. Heeft u tijd en wilt u iets doen voor een van uw mede Strijenaren, laat het ons weten liefst via mail, of anders telefonisch. Bent u inwoner en weet u niet hoe u de boodschappen moet doen, of heeft u een ander probleem naar aanleiding van de corona maatregelen, bel ons dan en wij zullen zorgen dat een vrijwilliger contact met u opneemt en u gaat helpen. Laten we in deze tijden een beetje meer naar elkaar omkijken.

Mail ons : destriensche@gmail.com Of bel ons : 06-25102141

Namens zorgcoöperatie de Striensche, Joan , Els , Marcus en Bram

MeMekaer-RGB-05